Силиконовата фолк бомба срещу малката перачка в битка за оцеляване в Big Brother

Pinterest LinkedIn +

Чия глава ще падне в днешните елиминации на Big Brother Family - това е основният въпрос преди живото предаване в понеделник вечерта (17 май).

Едно срещу друго се изправят две семейства - Трифонови срещу Иванови.

От една страна - най-патриархалното семейство в Къщата - суперменът Христо и покорната нему Корнелия Трифонови, които ни внушават, че няма нищо по-нормално от това една жена да пере чорапите на мъжа си и да чисти тоалетната, докато той пие бира и гледа мача.

От друга - музикантите Пламен и Борислава - тя силиконова фолк дива, той бивш клавир на оркестър "Кристали", но с далеч по-ненатрапчиво присъствие в шоуто.

Както можем да предположим, и тази вечер Ники Кънчев ще вади "мръсното бельо" (може пък Корнелия да го е изпрала) на номинираните, а защо не и нещо далеч по-хард и нецензурно, както стори през миналата седмица с домашния секс клип на Елеонора.

"Поживьом, увидим", е казал поетът, макар че признаваме си, ако бе гледал Big Brother Family, вероятно би намерил мотивация и за далеч по-непристойни изрази...

И още:

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.