Slash & Myles Kennedy and the Conspirators представят: Apocalyptic Love! Гледай на живо от Ню Йорк!

Pinterest LinkedIn +

Slash и музикантите, с които записа своя втори студиен албум Apocalyptic Love - Myles Kennedy (вокал), Brent Fitz (барабани) и Todd Kerns (бас), ще отбележат неговото издаване на 22 май с напълно разпродаден концерт в Irving Plaza в Ню Йорк, който ще може да бъде гледан на живо от цял свят в платформата Livestream.

Началният час на събитието е 5:15 сутринта на 23 май българско време, а това е директната връзка към адреса му в Livestream.

Дебютният сингъл от Apocalyptic Love - You're a Lie, направи своята видео премиера на 15 май. Tогава Slash и групата му Myles Kennedy and the Conspirators пуснаха за прослушване в интернет целия албум, записан в началото на годината с продуцента Ерик Валънтайн.

Подробности за процеса по създаването на Apocalyptic Love - наследник на дебютния солов запис на Slash, който през април стана член на Рокендрол Залата на Славата в качеството си на бивш китарист на Guns N' Roses, могат да бъдат научени от неговата видео блог поредица, налична в YouTube страницата на Neverhidefilms.


Сподели.