Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators - Apocalyptic Love

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Хард рок Лейбъл: Dik Hayd International/ Roadrunner Records Продуцент: Eric Valentine Пилотен сингъл: You're a Lie Дата на издаване: 22 май 2012 г. Metascore: 63/100

Вторият студиен албум на американския рок китарист и композитор Сол Хъдсън, по-известен като Slash, включва 13 парчета, записани в периода октомври 2011 г. – февруари 2012 г. в Barefoot Recording Studio с фронтмена на Alter Bridge - Майлс Кенеди, който участва и в две от песните в дебютния му едноименен солов проект от 2010 г.

В "Slash" обаче има много други вокалисти, докато в Apocalyptic Love всички песни са в изпълнение на Кенеди, когото Slash посочва като свой основен колаборатор.

Продуцент на Apocalyptic Love е Ерик Валънтайн, с когото Slash работи и по дебютния си проект. Той е автор и на едно от парчетата в албума - No More Heroes.

Всички останали са написани и аранжирани от Slash и Майлс Кенеди. Текстовете са дело на Кенеди, като някои от тях, по собствените му думи, са инспирирани от миналото му на наркозависим.

Траклист:

1. Apocalyptic Love
2. One Last Thrill
3. Standing in the Sun
4. You’re a Lie
5. No More Heroes
6. Halo
7. We Will Roam
8. Anastasia
9. Not for Me
10. Bad Rain
11. Hard & Fast
12. Far and Away
13. Shots Fired

Разпространява Орфей Мюзик/ Warner Music International


Сподели.