"Слънцето ще изгори": Софи Маринова и Устата избухнаха с нов летен хит

Pinterest LinkedIn +

Преди 15 години дуетът на Устата и Софи Маринова покори не само сърцата на феновете, а и музикалните класации в страната и чужбина. След дългогодишна пауза те се завръщат на сцената със съвместния си проект "Слънцето ще изгори", препратка към най-големия им хит "Бурята в сърцето ми".

Видеото към песента е заснето от режисьора Стефан Маринов и оператора Петко Андонов, а към техния професионализъм се присъединяват музиканти, актьори и танцьори. Аранжиментът на песента е дело на Светлин Къслев - бийтмейкър и музикален продуцент на редица популярни изпълнители. Участие в песента взима и неповторимият китарист Ангел Димитров - дългогодишен музикант на Българско национално радио.

Сюжетът на видеоклипа е посветен на любовта и приятелството в различни фази от човешкия живот. Снимките са осъществени край град Бургас през юни 2021 г.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.