Софи Маринова раздава милиони

Pinterest LinkedIn +

Името на Софи Маринова беше забъркано в грозен скандал. От очевидно фалшив профил с нейното име (Софи Маринова реален) в социалните мрежи от няколко дни упорито циркулира още по-фалшива оферта. Тя е придружена от снимки с пачки в евро и от впечатляващо неграмотен, но примамлив коментар.

"Няма измама", пишат измамниците и обещават, че до 15 август ще раздадат милиони на хора, които разпространят съобщението. Причината за тази благотворителност е, че "огнището на вируса CORONA не позволява на много хора да работят". За да имате шанс да вземете своите пачки, трябва само да напишете първата буква от името си. 

Ще се пробвате ли?

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.