Skunk Anansie и Deftones идват за Spirit Of Burgas 2011

Pinterest LinkedIn +

Информацията е официална - култовата британска банда Skunk Anansie ще пристигне за първия си концерт в България в рамките на тазгодишното издание на Spirit Оf Burgas 2011. Англичаните ще се качат на Основната сцена на фестивала на 13 август.

Skin, Cass, Ace и Mark Richardson ще излязат пред феновете на Централния плаж в Бургас в 21:00 часа в съботната вечер, като шоуто им ще бъде с продължителност от 2 часа, съобщиха организаторите на Spirit Оf Burgas.

Концертът на Skunk Anansie ще се състои непосредствено преди изявата на американския музикант Moby на същата сцена, който първи потвърди участието си на Spirit Оf Burgas 2011.24 часа по-късно, в последната фестивална вечер - на 14 август, отново на Основната сцена ще забие калифорнийската банда Deftones, която през май 2010 година издаде шестия си студиен албум - Diamond Eyes. Освен, че напоследък свирят активно на фестивали по целия свят, музикантите са съсредоточени и върху работата по нов студиен запис с работно заглавие Eros.

Фестивалната обиколка на Skunk Anansie през лятото на 2011 година пък е в подкрепа на новия албум на групата - Wonderlustre, който излезе на музикалния пазар на 13 септември 2010 година.Wonderlustre се явява наследник на издадения през ноември 2009 година сборен проект Smashes and Trashes и предходния студиен запис на Skunk Anansie - Post Orgasmic Chill, от март 1999 година.

Предстои организаторите на Spirit of Burgas 2011 да обявят и други имена, потвърдили своето присъствие на тазгодишното издание на фестивала, а междувременно ще зарадват феновете със серия от партита в цялата страна, подгряващи за лятното музикално събитие.

Сподели.