Skullgirls ще има и PC версия

Pinterest LinkedIn +

По-късно тази година отлично възприетият от критиката и феновете ръчно рисуван 2D файтър Skullgirls на независимото студио Reverge Labs ще излезе и за PC, обявиха издателите на играта - Autumn Games.

Подобно на конзолните й версии, Skullgirls за PC ще се разпространява единствено в дигитален формат в популярните платформи като Steam. Reverge Labs планират да усъвършенстват геймплея на играта с допълнителни тренировъчни сесии, подобрен изкуствен интелект (от значение при самостоятелна игра), подобрени ранглисти, нови мултиплеър региони и други. Конзолните играчи ще получат всичко това под формата на безплатни ъпдейти, а PC потребителите - още със закупуването на играта.

PlayStation 3 версията на Skullgirls има MetaScore 81/100 – средноаритметичен критически рейтинг, еднакъв с този на заглавия като Prototype 2, Kingdoms of Amalur: Reckoning и SSX, и само с три единици по-нисък от този на Street Fighter X Tekken, а Xbox 360 версията има средна оценка от 78/100 – по-висока от тази на Prototype 2, Binary Domain, Silent Hill: Downpour и др. комерсиални продукции.

Играта направи своята премиера за конзолите на Sony и Microsoft на 10 април 2012 г. и може да бъде закупена за $15 от PlayStation Network и Xbox Live Arcade.

Сподели.