Skullcandy Soundmine – за мощен саунд навсякъде

Pinterest LinkedIn +

Когато сте на път, едно от най-важните неща, които трябва да си подсигурите, е музиката. Не ни казвайте, че можете да издържите пътуване от няколкостотин километра, акомпанирани само от шума на вятъра – няма да ви повярваме.

И тъй като е лято, вероятно ще попътувате доста. За целта най-удобно е да се сдобиете с портативен спийкър. Когато си търсят нещо такова, повечето хора залагат на няколко ключови характеристики – портативност, дълъг живот на батерията и издръжливост на удари. Ако дадена колонка покрива трите изисквания, обикновено не гледаме повече.

Ние обаче смятаме, че има и четвърти показател, който също не е за пренебрегване – външният вид. Вярно, той не е от основно значение. Но всеки от нас, ако получи възможност да избира, винаги би взел по-красивия продукт.

Точно на това разчита портативният спийкър за мобилни устройства Skullcandy Soundmine (цена 59 лв.). Това е малка, но изключително мощна колонка, която впечатлява преди всичко с уникалния си дизайн.

Skullcandy Soundmine е черна и прилича на извънредно шантава хокейна шайба. На вид напомня на нещо, изпаднало от космически кораб, но е съвсем реална – просто трябва да я свържете чрез Bluetooth с предпочитаното от вас мобилно устройство и ще се насладите на качествен, кристален звук, където и да сте.

Бутоните по нея не са много, но повече не са ви необходими – имате един плюс, един минус и една точка и това е. Копчетата са гумирани за по-лесна употреба и по-приятен допир. Солидното тяло на Skullcandy Soundmine също така прави колонката устойчива на сериозни удари, така че да не се тревожите твърде много как и къде я използвате.

Спийкърът е лесен за пренасяне, с размери от 8 х 4,5 см, но въпреки това не е щадено място за батерията – устройството издържа до 8 часа непрекъснато слушане на музика. Когато все пак се изтощи, можете лесно да го заредите с microUSB кабел.

Ако се оглеждате за нещо малко, мощно и с нестандартен външен вид, което да ви прави компания през ваканцията, няма да сбъркате, ако си вземете птицечовка. Но ако става въпрос за озвучаване  тогава Skullcandy Soundmine. Това също е добър избор.

Купи Skullcandy Soundmine ТУК

Сподели.