Skoda тества способността ти да се концентрираш с най-добрата си реклама

Pinterest LinkedIn +

Ето така се прави наистина добра реклама - без мъже, които заслужават перманентна татуировка с буквата 'L' на челото си, без жени, които вечно носят перилни препарати в дамската си чанта, без превзето говорещи хлапета, които манипулират и екранните си родители, и връстниците си пред екрана...

В тази реклама всъщност не участват нито хора, нито други животни. Главен герой в нея е новата Fabia (трето поколение) - синята кола в центъра на всички кадри, която няма присъствие на американския пазар, но заслужава да стане бестселър на Стария континент и в частност на Острова, където е заснета тази реклама от режисьора Люк Белис, представляван от AIS London и MindsEye.

Ето ги и инструкциите, които бихте искали да следвате, докато гледате това видео, поставяйки на изпитание способността си да се концентрирате и да забелязвате детайлите. Обърнете внимание на цвета. Вижте дали с външния си вид тази кола ще събере тълпа от минувачи. Дали някой водач на друго превозно средство, преминаващо по тази улица, няма да скочи на спирачката, предизвиквайки ПТП?

Споделете това видео. Не за да рекламирате Skoda или този модел на Fabia. А за да изкрещим всички в един глас в ушите на рекламистите, че не искаме повече да гледаме кичозни, промиващи мозъка и обидни със своята безидейност и зловредни послания реклами.


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.