"Skoda" ще добави към гамата си Karoq Scout за почитателите на офроуда

Pinterest LinkedIn +

"Skoda" засилва вниманието си към SUV сегмента с все повече модели. След "спортиста" Kodiaq RS сега компанията подготвя и дебют на Karoq Scout, съобщава "Autocar."

Новият модел ще е насочен към почитателите на офроуда. Той ще има задвижване на 4-те колела като стандартна функция и ще се предлага стандартно с автоматик.

Моделът ще може да се избере с един от три двигателя: 1.5-литров бензинов агрегат със 148 к.с., 2-литров дизел също със 148 к.с. и още един двулитров дизел, но със 187 к.с. За по-малкия дизелов модел като опция ще се предлага и ръчна предавателна кутия.

Karoq Scout ще има и визуални промени. Той ще има малко по-голям просвет, както и защитни кори под купето. Моделът стандартно идва и с по-големи 18-цолови джанти, като екстра се предлагат и 19-цолови колела. Външните разлики са видими и от допълнително затъмнените странични прозорци.

В интериора също ще има промени. Те са предимно визуални и целят да подчертаят офроуд характера на модела. Сред новостите ще е изцяло дигитално табло, както и wi-fi за пътниците. Karoq Scout ще направи своя официален дебют на автосалона в Париж, когато "Skoda" ще обяви и цените на модела.
Сподели.