Скарлет Йохансон с голяма роля в The Avengers 2 и spin-off филм за Черната вдовица

Pinterest LinkedIn +

Черната вдовица на Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson) има вече две участия във филмите на Marvel - Iron Man 2 (Железният човек 2) и The Avengers (Отмъстителите), както и в предстоящия Captain America: The Winter Soldier.

От дебюта й определено можеше да се извлече повече, но ролята й стана по-голяма в The Avengers - скрита карта, която Marvel изглежда ще използва и занапред.

Според президента на Marvel Кевин Фейдж историята на Наташа ще започне истински именно в The Winter Soldier и ще бъде развита в Age of Ultron.

"Започваме снимките на следващия филм за Отмъстителите в края на март. Ролята на Черната вдовица в него е много голяма. Ще научим повече за нейното минало, откъде е дошла и как е станала това, което е днес. Идеята да разкажем това в неин собствен филм звучи повече от страхотно и дори вече имаме развитие по темата."

Думите на Фейдж не са официално потвърждение за spin-off продукция, но дават надежда на феновете, че такава се обмисля. Това, от друга страна, се вписва и в плановете на студиото да продължава историите на досегашните си герои наред с представянето на нови персонажи.

Сподели.