Marvel и Captain America: The Winter Soldier взривиха Super Bowl 2014 с нов трейлър (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Дебютът на Капитан Америка беше добър, но определено се оказа далеч от това, на което всички се надяваха. Изглежда Captain America: The Winter Soldier ще компенсира всичко.

Крис Еванс (Chris Evans), Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson) и Самюел Джексън (Samuel L. Jackson) се завръщат в ролите си от предишните филми на Marvel, като този път историята изглежда е доста по-напрегната от The First Avenger (Първият отмъстител).

Както видяхме и от първото видео, в този трейлър отново се залага на много екшън в стила на шпионските трилъри, а историята със сигурност ще надгради това, което знаем за S.H.I.E.L.D. и Стив Роджърс до момента. 

Последните злодеи, които видяхме във филмите на Marvel, не бяха точно на нивото на Жокера в The Dark Knight (Черният рицар), но героят на Себастиян Стан (Sebastian Stan) - Бъки Барнс, известен като The Winter Soldier, сякаш ще се опита да промени всичко.

В каста ще видим още Робърт Редфорд (Robert Redford), Хейли Атуел (Hayley Atwell), Коби Смълдърс (Cobie Smulders), Антъни Маки (Anthony Mackie) и др.

Премиерата на Captain America: The Winter Soldier е на 4 април 2014 година.


Сподели.