"Скъпа, няма не мога" - една комедия за работещите майки... и бащи (БГ трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Куп популярни имена приковават вниманието ни в екранизацията по едноименния бестселър на Алисън Пиърсън - "Скъпа, няма не мога" (I Don't Know How She Does It). Звездата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър (Sarah Jessica Parker), бившият Джеймс Бонд - Пиърс Броснан (Pierce Brosnan), номинираният за Оскар Грег Киниър (Greg Kinnear), Кристина Хендрикс, Келси Грамър, когото помним от сериала "Фрейзър", Сет Майерс и Оливия Мън ни забавляват в новата продукция на Weinsten Company.

Режисиран от популярния режисьор Дъглас Макграт ("Ема"), продуциран от Дона Гилиоти ("Влюбеният Шекспир") и адаптиран от номинираната за "Бафта" Алин Брош Маккена, която нашумя с работата си над "Дяволът носи Прада", "Скъпа, няма не мога" е комедия за всяка работеща майка - всъщност, дори и за всеки работещ баща, чийто живот зависи от списъка с неща за вършене.

Кейт Реди е съпруга, майка и работеща жена с живот, който е натоварен, но много добър. Тя има чудесен съпруг, две очарователни деца, работа като финансов мениджър в лондонското сити, която обожава, и някак успява да съчетае всичко това, карайки познатите й да казват едно и също за способността й - "Не знам как се справя".

Всичко обаче се променя, когато след години упорит труд, тя получава възможност да се издигне още повече в кариерата си, но за целта трябва да прекара още повече време далеч от къщи, при това в компанията на чаровния си колега и шеф Джак Ейбълхамър. С това вече жонглирането на Кейт Реди се качва на въже високо във въздуха.

Едновременно с премиерата на филма у нас, в България излиза и бестселърът, по който е създаден, благодарение на издателство "ИНТЕНС". Дебютният роман на родената в Уелс журналистка Алисън Пиърсън моментално запленява аудиторията в САЩ, като прекарва 23 седмици в списъка с бестселъри на "Ню Йорк Таймс" и до момента има продадени 4 млн. екземпляри. Приет положително както от публиката, така и от критиците, за него Опра Уинфри казва: "Това е химн" за работещите майки", а Марджъри Уилямс от "Уошингън Поуст" допълва: "Най-после имаме социална комедия за работещата майка".


Сподели.