Скандален хит беше обявен за песен на годината от ВВС

Pinterest LinkedIn +

Песента WAP на американските рапърки Cardi B и Megan Thee Stallion беше призната за композиция на годината от BBC. Авторитетната медия публикува рейтинга на най-добрите сингли и албуми за 2020 година. Отбелязва се, че хип-хоп песента, в припева на която се пее за „мокра п**ка“, заема водещи позиции в различни класации в Европа и САЩ, а също така става лидер по брой търсения в Google.

Второто място сред синглите на годината зае ремиксът на парчето "Savage", направен от Megan Thee Stallion и американската певица Бионсе. На трета позиция е песента "People I'm Been Sad" на френската певица Кристин и кралиците (
Christine and the Queens).

За албум на годината е признат "Fetch The Bolt Cutters" на американската певица Фиона Епъл. На второ място е родената в Лос Анджелис Фийби Бриджърс с плочата "Punisher", а третото място зае албумът "Folklore" на американската поп звезда Тейлър Суифт.

Припомняме, че застаналата начело на класацията за сингли Карди Би стана жена на годината според преценката на списание "
Billboard".


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.