Синът на Найден Милков жертва на покушение?

Pinterest LinkedIn +

Синът на Найден Милков е жертва на покушение, а не на случаен инцидент в бургаския квартал „Меден рудник“, изразиха съмнение запознати от ъндърграунда. Според тях взривът е бил умишлен, с цел Димитър Милков да бъде ликвидиран заради разчистване на сметки между наркогрупи.

Припомняме, че наследникът на популярния от близкото минало фолк певец и бивш политик Найден Милков бе приет във ВМА – Варна след взрив на газова бутилка. Инцидентът станал, след като Димитър забърквал забранени субстанции с помощта на взривоопасни вещества. По думите на медиците е в изключително тежко състояние с множество изгаряния.

Едва ли е съвпадение, че само преди няколко дни Димитър Милков, който има солидно криминално досие, бе арестуван заради побой и грабеж над тийнейджър. Според решението на съда 31-годишният мъж трябваше да бъде под домашен арест в деня на взрива.

„Ако е пропял в ареста, нищо чудно да са искали да го приключат. Да пострадаш толкова тежко, докато бъркаш амфетамини, е меко казано съмнително. При всички положения взривът не е случаен“, коментират източници от подземния свят.

Димитър Найденов има доста тлъсто досие и е стар познайник на полицията. Има висящи дела за побои, притежание на незаконно оръжие, кражби, изнасилване. След като не успя да го вкара в правия път, баща му се отрече от него.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.