Силвестър Сталоун: С The Expendables 2 ще накараме България да се гордее!

Pinterest LinkedIn +

След режисьора на The Expendables 2 Саймън Уест (Simon West) и Долф Лундгрен (Dolph Lundgren), в България вече е и голямата звезда на филма - Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone). Слай пристигна в София в четвъртък (29.09), като бе посрещнат на летището лично от шефа на "Ню Бояна" Дейвид Варод, медийния екип на продукцията Татяна Педерсен и Димитър Дерелиев, продуцента Лес Уелдън и дори културния министър Вежди Рашидов.

Без по никакъв начин да демонстрира статут на едно от най-известните имена в Холивуд, актьорът сподели няколко думи и пред TV7, заявявайки, че е запознат с декорите в Бояна и ще е у нас до края на снимките.

"Втората част на The Expendables ще е много по-впечатляваща от първата, като бойните сцени ще са на съвсем различно ниво. Мащабите на продукцията са много по-големи, затова и ще накараме хората в България да се почувстват много горди.

Ще прекараме страхотно заедно, ще се смеем, забавляваме, а освен това ще изхарчим и много пари, което ще помогне и на развитието на икономиката ви - така че да можем накрая всички заедно да сме победители", коментира Силвестър Сталоун.

Макар да не е ясно официално къде ще отседне звездата, от "Ню Бояна Филм" признаха, че специално за него е нает един от най-класните апартаменти в луксозен столичен хотел (с позлатени тоалетни), който е с изглед към Витоша.


Сподели.