Холивудското нашествие в София започна! Долф Лундгрен пръв пристигна за The Expendables 2

Pinterest LinkedIn +

Долф Лундгрен (Dolph Lundgren) кацна пръв в София от звездния каст на холивудската мегапродукция The Expendables 2. Шведският актьор пристигна в столицата във вторник вечерта (27.09), като бе посрещнат на летището от личния си треньор за бойните сцени във филма, Слави Славов.

Лундгрен ще отдъхне няколко дни в луксозен затворен комплекс в полите на Витоша, преди да се включи в снимките, като се говори, че апартаментът там всъщност е негова собственост, след като го е закупил при последното си идване у нас.

Както е известно, звездата вече снима в България лентите "Пълен контакт" и Command Performance, на който бе още сценарист и режисьор. В началото на октомври се очаква и пристигането на Жан-Клод Ван Дам, който ще бъде настанен в същия комплекс като Лундгрен.

И двете звезди са пожелали оборудвана фитнес зала и спа комплекс, а за менюто си са се доверили на родни готвачи, тъй като се определят като "ценители на българската кухня". Съвсем скоро у нас трябва да кацне и Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), който като изпълнителен продуцент на филма държи да е наблизо, особено при заснемането на екшън сцените.

Самата работа по The Expendables 2 вече тече с пълна сила в "Ню Бояна Филм", като режисьорът Саймън Уест (Simon West) се грижи за набавянето на инвентара за продукцията - танкове, бронетранспортьор и дори самолети от правителствения Авиоотряд 28.

До Ловеч пък продължава изграждането на изкуствения мост над река Осъм, създаден специално за целите на лентата, който ще остане като подарък от екипа на The Expendables 2 за България.

Сподели.