Сталоун избрал да снима в България The Expendables 2 чрез Twitter

Pinterest LinkedIn +

Филмовата звезда Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) избрал да снима втората част на хитовия си екшън The Expendables в България след анкета до феновете си в социалната мрежа Twitter. Той прибягнал до помощта на почитателите си, като ги помолил да му препоръчат "екзотично място с екстремни природни забележителности".

"Чудя се къде да снимаме продължението на The Expendables. Дайте ми идея за възможно най-непознатото и екзотично място. Искам да има и опасности, като под това имам предвид екстремни природни забележителности", написал Слай в профила си в Twitter.

Освен в България, феновете му препоръчали още да реализира филма в Тайланд, Северна Корея и Южна Африка. В крайна сметка обаче, след проучване на дестинациите се оказало, че едно от най-красивите, евтини и малко снимани кътчета по света е именно България, като до голяма степен решението е било продуктувано и от голямата база на "Ню Бояна Филм".

Така, по-голямата част от The Expendables 2 ще се реализира у нас, като до момента са ясни и част от местата, на които ще се снима филмът - околностите на Банско, Деветашката пещера и летището край Пловдив, където всъщност и ще стартират снимките му.

В каста на продукцията личат куп звездни имена начело със Слай (този път само като актьор и изпълнителен продуцент), Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), Брус Уилис (Bruce Willis), Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme), Чък Норис и др., но все още няма яснота кои от тях ще видим у нас и дали ще идват поетапно или заедно.

Сподели.