Ще се лее кръв! Dragon Age 2 Mark of the Assassin DLC излиза на 11 октомври (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Третият пакет с добавено съдържание към издадената през март 2011 г. втора главна игра от ролевата поредица Dragon Age ще се появи на 11 октомври, разкриха BioWare, публикувайки неговият дебютен кинематографичен трейлър.

Озаглавен Mark of the Assassin, пакетът ще представи нов герой в лицето на Талис – елф с бързи движения и подвеждаща враговете й крехка външност, чрез която играчите ще трябва да намерят начин да откраднат ценно и зорко охранявано съкровище от "непревземаема" крепост, проливайки кръвта на хора и митични създания.

За Талис "участието" й в Mark of the Assassin DLC не е дебютна поява във франчайза, тъй като тя е един от персонажите, включени в шестсерийната уеб поредица Dragon Age Redemption. Неин автор е Фелиша Дей, която е записала репликите и по чиито образ и подобие е създадена героинята в предстоящото DLC.

Последният пакет с добавено съдържание към Dragon Age 2, Legacy, излезе на 26 юли, допълвайки историята на главния герой в играта, съвместима с PC, Mac и конзолите на Microsoft и Sony – Хоук, а първият, The Exiled Prince, бе включен в Signature Edition изданието й, пуснато в предварителна продажба още в първите дни на 2011 г.


Сподели.