Излезе демо версията на Ace Combat: Assault Horizon

Pinterest LinkedIn +

Месец преди рилийза на най-новата игра от аркадната бойна военновъздушна симулативна поредица Ace Combat за Xbox 360 и PlayStation 3, демо версията на Assault Horizon стана достъпна за потребителите на PSN и XBLA.

Тя включва две мисии от сингълплеър кампанията на пълната версия – учебното ниво, при което играчът пилотира изтребител и се сражава във въздушното пространсво на Маями, и спасителна операция, която трябва да бъде осъществена чрез хеликоптер.

Сценарист на играта, чрез която Ace Combat ще направи своята PlayStation 3 премиера, след като Ace Combat 6: Fires of Liberation бе издадена ексклузивно за Xbox 360, e военният журналист от New York Times Джим ДеФелис. Освен със свръхзвукови бойни самолети като F-35 и F-16, играчите ще разполагат с хеликоптери като Boeing AH-64 Apache и UH-60 Black Hawk, а за разлика от предишните игри от сериите, географията на Assault Horizon няма да е фиктивна – битките ще се водят между държави от съвременната геополитическа карта на света, в това число Русия и Дубай, няколко години напред в бъдещето - през 2015 г.

"Геймърите от цял свят ще открият в Assault Horizon приключение, което ще ги накара да усещат как адреналинът пулсира в тях с всеки куршум, всяка експлозия и всеки избегнат на косъм снаряд", обещава продуцентът на играта - Катцутоки Коно.

Сподели.