Ще има ли друг Индиана Джоунс освен Харисън Форд? Не и според Стивън Спилбърг!

Pinterest LinkedIn +

Харисън Форд се завърна към ролята си на Хан Соло в Star Wars: The Force Awakens (Междузвездни войни: Силата се пробужда). Другият му култов персонаж обаче - Индиана Джоунс - все още не знае бъдещето си. Както и неговият създател.

Един от възможните варианти е в ролята да влезе млад актьор, с който поредицата да продължи естествения си път (както филмите за Джеймс Бонд). Стивън Спилбърг обаче не мисли така.

"Определено не възнамерявам да има друг актьор, който да влезе в неговите обувки по начина, по който много актьори изиграха Spider-Man и Batman", коментира режисьорът и допълва: "Ще има само един актьор, който играе Индиана Джоунс, и това е Харисън Форд."

Въпреки че последният е вече над 70-годишен, все още има надежда да видим Инди отново на екран, защото "има толкова много истории за разказване".

Последният поход на знаменития археолог беше през 2008 г. в Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп). С бюджет от $185 млн. той изкара приходи от $786 млн. в световен мащаб.


Сподели.