Щастие и разбирателство във Vip Brother 2?

Pinterest LinkedIn +

Започна подготовката за втория сезон на VIP Brother в България, който ще стартира в края на март и ще продължи 1 месец. Най-важна за сезона ще бъде "слънчевата" концепция, като този път няма да се търсят непременно най-скандалните и конфликтни страни на съквартирантите, съобщават организаторите на шоуто.

"След широкото допиване до българските зрители, което организирахме миналата година, знаем много добре кои известни българи са най-желани в шоуто. Решихме да ги поканим лично и да се срещнем с много по-тесен кръг "заподозрени", като по този начин им окажем необходимото лично внимание. Все пак те са звезди, а от опит знаем, че звездите обичат да преговарят дълго и обстоятелствено", коментира Николай Николов, главен редактор на VIP Brother 2.

Първият сезон на шоуто бе излъчен миналата година, когато от 12-те участника като победител излезе фолк-певецът Константин (на снимката), който в момента е водещ на новото предаване "Караоке в събота вечер" по Нова телевизия.

В английското издание на шоуто Celebrity Big Brother тази година избухна расистки скандал, отношение по който взеха дори английският премиер Тони Блеър и индийското правителство. В крайна сметка боливудската актриса Шилпа Шети (Shilpa Shetty), която бе в центъра на скандала, стана победителка в шоуто.
Сподели.