Shirley Bassey - The Performance

Pinterest LinkedIn +

Шърли Беси (Shirley Bassey), най-успешната британска изпълнителка на всички времена, се завръща на музикалната сцена с нов албум, озаглавен The Performance.

Записът е първият студиен албум на Шърли Беси от 20 години насам. Негов продуцент е носителят на "Грами" Дейвид Арнолд, известен най-вече с работата си върху пет от сериите за агент 007 Джеймс Бонд.

The Performance включва 11 парчета, създадени специално за Беси от едни от най-популярните съвременни артисти и групи като Гари Барлоу от Take That, Manic Street Preachers, Pet Shop Boys, KT Tunstall и Руфъс Уейнрайт.

В албума е включена и песен на Джон Бари и Дон Блек - първата, написана за легендарната изпълнителка след класиката Diamonds Are Forever.

"Всички песни бяха просто песни, докато Шърли не ги изпя. Сега те са песните на Шърли – едновременно класически и съвременни. Има нещо в изпълненията й, които могат да те отвеят, да те засмеят, да те разплачат или да те отведат на екзотично място", коментира Дейвид Арнолд.

Шърли Беси има продадени над 135 милиона копия от албумите си по целия свят. Тя е единствената певица, изпълнявала основната тема към цели три от сериите за Джеймс Бонд. Носителка е на редица награди и отличия, сред които и титлата "Дама на Британската империя".


Траклист:

1. Almost There
2. Apartment
3. This Time
4. I Love You Now
5. Our Time Is Now
6. As God Is My Witness
7. No Good About Goodbye
8. The Girl From Tiger Bay
9. Nice Men
10. After The Rain
11. The Performance Of My Life

Разпространява Вирджиния Рекърдс

Сподели.