Live From Buena Vista – The Havana Lounge идва във Варна

Pinterest LinkedIn +

След като два пъти покори София, кубинското шоу ще гостува за първи път в морската ни столица!

Датата на концерта е 11 февруари 2010, а мястото - ДКС Варна, “Зала Конгресна”.

За първи път варненци ще се насладят на успешното шоу, което ще разпали страстите и емоциите на публиката в ритъма на салса и чан-чан, и няма да е нужно да знаеш стъпките, за да танцуваш.

Артистите, които се радват на огромна популярност навсякъде по света и “да се раздадат до край на сцената” е тяхна запазена марка, пристигат в България в познатия звезден състав.

С централна роля в шоуто ще разпознаем уникалната Teresa Garcia Caturla (от групата Afro-Cuban All Stars) и Julio Alberto Fernandez (от Buena Vista Social Club).

Младата Maria Viktoria Rodriguez ще ги подкрепи с глас и танци, а зад рояла ще седне Rodolfo “Peruchin” Argudin.

Live From Buena Vista – The Havana Lounge се заражда през 2003-а като проект-продължение на сагата Buena Vista Social Club, интегрирайки музиканти, принадлежащи на първоначалната група на Buena Vista Social Club (Пио Лейва, Хулио Алберто Фернандес, Хулиен Овиедо, Янко Писако) и на Afro-Cuban All Stars (Тереса Гарсия Катурла, Гийермо „Рубалкаба” Гонсалес) заедно с още други чудесни инструменталисти и певци, като Томас „Панга” Рамос, Адалберто „Канделита” Авила, Родолфо „Перучин” Аргудин, и др.

От тогава формацията прави по две турнета на година из Европа и в различни точки на света.

Билетите за шоуто им във Варна вече са в продажба.

Виж снимки на Live From Buena Vista – The Havana Lounge>>

Сподели.