Шиниъд О'Конър със сериозно заболяване, отмени турнето си

Pinterest LinkedIn +

Шиниъд О'Конър отмени всички свои изяви за 2012 г. и призна, че страда от сериозно психическо заболяване, а именно – биполярно разстройство. 45-годишната ирландка публикува огромно количество съобщения в официалния си сайт и в Twitter в последните няколко месеца, свързани преди всичко с емоционалното й състояние и проблемите в личния й живот.

Наскоро тя сподели, че за нея в шоубизнеса "има твърде много фалш", че иска "нормална работа", и че е "твърде зле", поради което отменя предстоящото си турне.

В момента и официалният сайт на О'Конър, и страницата й в Twitter са офлайн, но според направените архиви, в понеделник тя е публикувала изявление в sineadoconnor.com, за да обясни на феновете си причината за решението си (да отмени турнето си) и да се извини "за всички неудобства, които бих могла да съм причинила".

Пак там тя е споделила, че се надява да успее да вземе участие в трибюта на Къртис Мейфийлд, който ще се състои на 20 юли в Lincoln Center, Ню Йорк. В самия край на 2011 г. Шиниъд О'Конър се омъжи за своя терапевт, Бари Херидж, на блиц церемония в Лас Вегас, и само 16 дни по-късно анулира брака.

През март т. г. излезе деветият й студиен албум, How About I Be Me (And You Be You)?, в чиято подкрепа щеше да бъде отмененото й турне. Проектът дебютира под No.115 в Billboard с 11 000 продадени копия.

Сподели.