Шок! Sinéad O'Connor търси партньор за секс чрез онлайн "кастинг", има специфични изисквания за "менюто"

Pinterest LinkedIn +

Ирландската изпълнителка, автор на песни и активист Sinéad O'Connor, която по-рано тази година изнесе концерт в зала 1 на НДК, обяви чрез официалния си сайт и страницата си в Twitter, че се нуждае от мъж и по-конкретно от сексуална връзка с такъв, тъй като интимният й живот е "толкова трагичен", че "всякакви неодушевени предмети започват да ми изглеждат привлекателни".

44-годишната вокалистка и мултиинструменталистка, която през 1990 г. превзе европейските класации и американския Hot 100 с кавър версията си на Nothing Compares 2 U (чийто автор е Prince), донесла й няколко номинации за Грами и статуетката за "Най-добър алтърнатив музикален пърформанс", е майка на четири деца и има три несполучливи брака зад гърба си, а през 2000 г. обяви хомосексуалната си ориентация.

Пет години по-късно Sinéad O'Connor уточни, че е "3/4 хетеро и само 1/4 хомосексуална". В една от публикациите по повод кастингите за секс партньор в официалния си сайт, тя разкрива още, че е "99.999% вагинално ориентирана", но е имала извънредното удоволствие да "кривне от пътя", в резултат на което не само няма нищо против одобреният кандидат да споделя афинитета й към този вид полов акт, но би била "извънредно нещастна, ако той не фигурира в менюто, наред с всичко останало".

Сред останалите първоначално обявени изисквания към кандидатите са: да имат навършени 44 години, да не си боядисват косата, да не се епилират, да не се казват Брайън и Найджъл и др. На 24 август O'Connor обяви в официалния си сайт, че няма да приема повече кандидатури, тъй като вече си е избрала партньор, но още същия ден отново даде зелена светлина на кастинга, тъй като въпросният мъж се оказал бъдещ баща.

В отворено писмо до своя приятел Ryan Tubridy – радио и ТВ знаменитост, водещ на най-гледаното ток шоу в Ирландия - The Late Late Show, O'Connor споделя, че от трима, последователите й в Twitter са се увеличили на 2000 в рамките на една седмица, още след първото споменаване на словосъчетанието "анален секс". Пак там тя пише: "Най-забавният въпрос, който ми задават напоследък, е 'ти да не си луда да говориш публично за анален секс?' Отговорът ми? – Не! Простачка? Да. Дръзка? Да. Извън нормите на поведение? Мога да се съглася. Но луда? Защо пък луда!".

Сподели.