Sinead O'Connor - компилация от сериите All The Best

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Алтърнатив рок, поп-рок, фолк-рок Лейбъл: Animato Music/EMI ICPN: 5099946421920

Двойна компилация с 40 парчета на ирландската алтърнатив поп-рок изпълнителка и автор на песни - Шиниъд О'Конър, чиято музикална кариера стартира през 1986 г. и продължава до днес.

Траклист CD1:

1. Jackie 
2. Mandinka
3. Jerusalem 
4. Just Like U Said It Would B 
5. Never Get Old 
6. Troy 
7. I Want Your (Hands On Me)
8. Drink Before the War 
9. Just Call Me Joe 
10. Feels So Different
11. I Am Stretched On Your Grave 
12. Three Babies 
13. The Emperor's New Clothes 
14. Black Boys On Mopeds 
15. I Do Not Want What I Haven't Got 

Траклист CD2:

1. Nothing Compares 2 U 
2. Jump in the River 
3. You Cause As Much Sorrow 
4. Last Day of Our Acquaintance 
5. Why Don't You Do Right 
6. Bewitched Bothered and Bewildered 
7. Secret Love 
8. Black Coffee 
9. Success Has Made a Failure of Our Home 
10. Don't Cry for Me Argentina 
11. I Want to Be Loved By You 
12. Gloomy Sunday 
13. Love Letters 
14. How Insensitive 
15. Scarlet Ribbons 

Разпространява Animato Music/ EMI