Шер "застреля" Майли Сайръс от упор: Танц, тяло, език - не можеше да бъде по-зле

Pinterest LinkedIn +

След всичко изречено и изписано през последните три седмици Майли Сайръс вероятно просто "пуска покрай ушите си" повечето коментари по свой адрес, свързани с пърформанса ѝ на наградите на MTV.

Тя или който и да е друг артист обаче едва ли може да остане безразличен към оценката, дадена му от поп иконата Шер – също като Майли не само певица, но и актриса, отличена с "Оскар", Grammy и всички възможни отличия и на двете индустрии.

В интервю за USA Today 67-годишната суперзвезда анализира всеки аспект от представянето три пъти по-младата от нея бивша старлетка на Disney Channel, критикувайки безпощадно вкуса и имиджа ѝ.

"Не съм старомодна. Тя можеше да излезе на сцената и гола, но ако беше го направила със стил, щях да кажа: "Давай, момиче".

Това, което тя направи, просто не беше добро. Беше ужасно зле. Тя не може да танцува, тялото й изглеждаше кошмарно, песента не беше удачна, половината ѝ дупе висеше отвън. И, момиче, не изкарвай тоя език от устата си, когато е обложен", завършва коментара на Шер, която се готви да атакува чартовете с нов сингъл, излизащ на 24 септември.

Сподели.