Шефове гадняри (Horrible Bosses)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 106 мин. Режисьор: Сет Гордън Сценарист: Майкъл Марковиц, Джон Дейли и др. С участието на: Джейсън Бейтман, Колин Фарел, Дженифър Анистън и др. Комедия

За филма:

Макар и едва втори пълнометражен филм за Сет Гордън, "Шефове гадняри" носи типичния стил на иначе натрупалият завидно реноме на телевизионния екран режисьор. След дебюта му в това амплоа през 2008 г. с комедията "Четири коледи", сега той залага на предложение в същия жанр, макар и с доста по-впечатляващ актьорски състав.

Все по-модерният напоследък Джейсън Бейтман (Jason Bateman), Чарли Дей, Джейсън Судейкис (Jason Sudeikis), Колин Фарел (Colin Farrell), Кевин Спейси (Kevin Spacey), Дженифър Анистън (Jennifer Aniston) водят парада в тази забавна, макар и доста ексцентрична комедия за това докъде могат да те отведат негативните чувства към шефа ти.

Реализирана със сравнително приличния за стандартите на Холивуд бюджет от 35 млн., продукцията на Warner Bros. вече понатрупа и дивиденти от екранната си обиколка в САЩ и Канада, стартирала в началото на юли. До момента "Шефове гадняри" е докарал приходи от 145,0 млн. и то без да отчитаме, че премиерата му в доста страни тепърва предстои.

Историята:

Трима приятели, тормозени от началниците си, се обединяват в идеята да намерят план за унищожението на шефовете си. Той включва и зловещ наемен убиец, но дали ще си позволят да стигнат до края и няма ли всичко да се обърка в последния момент?!


Сподели.