Дженифър Анистън прави секс с банан в трейлъра на "Шефове гадняри"

Pinterest LinkedIn +

С впечатляващ актьорски състав потегля във втория си пълнометражен опит на екран режисьорът Сет Гордън. Също както и при дебюта си с "Четири коледи", и в "Шефове гадняри" (Horrible Bosses), той залага на комедийния елемент, доверявайки се на имена като Джейсън Бейтман (Jason Bateman), Колин Фарел (Colin Farrell), Дженифър Анистън (Jennifer Aniston), Кевин Спейси (Kevin Spacey), Джейми Фокс (Jamie Foxx) и Доналд Съдърланд (Donald Sutherland).

Сюжетната линия разказва за трима приятели, които тормозени от шефовете си, измислят пъклен план за унищожението им. В един момент обаче всичко се обърква до степен, в която всеки следващ ход може да коства и тяхното собствено бъдеще. 

Официалната премиера на лентата е предвидена за края на юли, в България филмът идва няколко седмици по-късно.

Дотогава предлагаме на вниманието ви кадри от филма, постери и трейлър, като не можем да се сдържим да ви препоръчаме онази ексцентрична сцена от трейлъра, в която звездата от "Приятели" (Friends) Дженифър Анистън прави секс с… банан, издокарана в еротично бельо.

Не е за пропускане и визията на ирландския секссимвол Колин Фарел, който тук е много, действително много далеч от каквото и да е подобно амплоа.


Сподели.