Шакира показа напълно възстановената си фигура за сп. Self и заяви: Особено горда съм с дупето си!

Pinterest LinkedIn +

Половин година след раждането на първото си дете Милан Пике Мебарак колумбийската поп звезда Шакира (Shakira) демонстрира резултата от усилените си тренировки и балансирана диета чрез кавър фотосесия за сп. Self.

В интервюто певицата споделя схващането си, че мъжете оценяват в по-голяма степен самочувствието на една жена, отколкото перфектното тяло, както и че гледа на своето собствено като на едно цяло без да се вглежда в дребните несъвършенства.

Запитана коя част от тялото си харесва най-много, Шакира признава, че най-голямата й гордост е дупето й - "детайл" от физиката й, който я превърна в секссимвол още в началото на кариерата й и продължава да събира погледите повече от десет години и една бременност по-късно.

Относно хранителния си режим г-жа Пике разкрива, че се храни на 8 малки порции от по 200/250 калории всяка дневно, а като физическа активност, удачна за контрол над наддаването на килограми по време на бременността в здравословни граници, препоръчва зумба - програмата, която самата тя е практикувала, бременеейки.

Сподели.