Шакира: "Жените вече не плачат" ("Las Mujeres Ya No Lloran")!

Pinterest LinkedIn +

Шакира официално обяви издаването на новия си студиен албум. Проектът ще излезе на 22-ри март и е озаглавен “Las Mujeres Ya No Lloran”. В превод на български името на албума означава „жените вече не плачат“.

“Las Mujeres Ya No Lloran” е първият албум на латино дивата от седем години насам. Той е 12-ти в кариерата ѝ и първи нов албум след раздялата ѝ с Жерар Пике. Колекцията е явно свидетелство за устойчивостта и силата на Шакира, а музиката ѝ преобразява дори най-трудните преживявания в скъпоценни моменти. Певицата споделя:

"Създаването на този албум беше алхимичен процес. Докато пишехме всяка една песен, изграждах себе си наново. Докато ги пеех, сълзите ми се превръщаха в диаманти, а уязвимостта ми - в сила".
Las Mujeres Ya No Lloran
По време на "Супер боул" ("Super Bowl") миналата седмица звездата повдигна завесата пред новия си проект с кратко видео в Instagram. Предстоящият албум на Шакира включва 16 песни, от които 8 чисто нови , 1 ремикс и 7 абсолютни хита, сред които "TQG" с Karol G, "Te Felicito" с Rauw Alejandro и "Copa Vacía" с Manuel Turizo.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.