Сергей Станишев консултира Анджелина Джоли за "Шестимата от Бенгази"

Pinterest LinkedIn +

Екс премиерът Сергей Станишев е на път да смени изцяло амплоато. Бившият министър-председател стана консултант на проекта на продуцентите Ричард Хардинг и Сам Фойър, посветен на драмата на медицинските сестри в Либия - "Шестимата от Бенгази".

Станишев се срещна с популярните кинаджии, за да сподели личните си преживявания в борбата за спасението на българките, по времето, когато бе начело на Правителството.

На 14 март продуцентите трябваше да се срещнат и с председателя на Парламента Цецка Цачева, а също така се предвижда и да се видят с премиера Бойко Борисов.

Далеч по-емоционална обаче, бе срещата им с главните действащи лица – медсестрите Нася Ненова, Валентина Сиропуло, Валя Червеняшка, Снежана Димитрова и Кристияна Вълчева, както и д-р Здравко Георгиев. Шестимата си припомниха най-тежките моменти от прекараните години в затвора в Либия.

Хардинг и Фойър разкриха, че вече е говорено със сочените за фаворити за главните роли в лентата - Анджелина Джоли и Джефри Ръш, които макар още да не са потвърдили, били положително настроени към свое участие в проекта.

Сподели.