СЕМ "резна" Big Brother, оттам отговориха с тройна доза секс (18+)

Pinterest LinkedIn +

След безбройните скандали и агресивни прояви в Big Brother Family, в крайна сметка от СЕМ решиха да се вслушат в призива на вътрешния министър и "резнаха" най-шокиращите елементи в шоуто.

Медийният регулатор изпрати писмо до изпълнителния директор на Нова телевизия, в което настоя всички сцени с възможно вредно въздействие върху детската аудитория да не се излъчват преди 23:00 часа.

Като се има предвид, че предаването е изградено предимно от такива, е твърде вероятно в скоро време вече да бяга не само от "Листопад", но и от XXL програмите по TV 1000 например, но това е друг въпрос.


Преди старта мислехме, че имат данни за порнозвезди, а се оказа, че те това с работят хората...

Същевременно пък, изцяло в духа на добрия тон и вероятно на принципа "нема се даваме докрай", малкон преди да разбере за решението на СЕМ, Big Brother представи на зрителите си уникална еротична сцена, не с едно, а с цели три семейства - участници в нея. Това бяха Трифонови, Петрови и Шопови, които вече напуснаха Къщата.

Както можехме да предположим, най-горещите кадри бяха от порнозвездата Анджелика и съпругът й Радо, които зарадваха камерите на Големия брат с пълна програма, която просто не можем да не окачествим с червената точка 18+....

Сподели.