Селин Дион разкърши дупе за блестяща импровизация на Rihanna (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Ако се нуждаете от още една причина, за да сте сигурни в таланта на Селин Дион, то вече я имате. След участието си в шоуто на Джими Фалън певицата със сигурност вече е начело в класацията ви за любими изпълнители. Селин посети Джими, за да промотира последния си албум Encore un soir, но водещият я изненада с предизвикателство, наречено Wheel of Musical Impressions. А късметът й отреди да влезе в кожата на Rihanna, Sia, Шер и Майкъл Джексън и да пресъздаде тембъра на гласа им. Разбира се, Селин се справи перфектно с пеенето, но изненадващо се представи добре и с танците, и то точно на парчето на барбадоската красавица Рири – Work.

Ако се нуждаете от още една причина, за да сте сигурни в таланта на Селин Дион, то вече я имате. След участието си в шоуто на Джими Фалън певицата със сигурност вече е начело в класацията ви за любими изпълнители.

Селин посети Джими, за да промотира последния си албум Encore un soir, но водещият я изненада с предизвикателство, наречено Wheel of Musical Impressions. А късметът й отреди да влезе в кожата на Rihanna, Sia, Шер и Майкъл Джексън и да пресъздаде тембъра на гласа им.

Разбира се, Селин се справи перфектно с пеенето, но изненадващо се представи добре и с танците, и то точно на парчето на барбадоската красавица Рири – Work.


Сподели.