Rihanna забрани на фенове си да играят Pokemon GO (Видео)

Pinterest LinkedIn +

И вие ли имате чувството, че всички около вас играят Pokemon GO? По улиците, в ресторантите и дори… по време на концерти? Това очевидно е подразнило Rihanna, която на един от последните си концерти обяви от сцената: "Не искам да ви виждам да ловите покемони тук!" Манията явно е по-всеобхватна, отколкото си мислехме. Ние не можем да ви забраним да играете Pokemon GO, но не забравяйте да обръщате внимание и на останалите важни малки и големи случки от ежедневието си. А Rihanna определено не е за изпускане!

И вие ли имате чувството, че всички около вас играят Pokemon GO? По улиците, в ресторантите и дори… по време на концерти? Това очевидно е подразнило Rihanna, която на един от последните си концерти обяви от сцената: "Не искам да ви виждам да ловите покемони тук!"

Манията явно е по-всеобхватна, отколкото си мислехме. Ние не можем да ви забраним да играете Pokemon GO, но не забравяйте да обръщате внимание и на останалите важни малки и големи случки от ежедневието си. А Rihanna определено не е за изпускане!


Сподели.