Как Pokemon GO може да помогне на бизеса ви?

Pinterest LinkedIn +

Напоследък накъдето и да се обърнем, забелязваме хора, които обикалят, вторачени в телефоните си. Всеки кръстосва улиците пеша не за спорта, а в издирване на покемони за колекцията си. И преди част от вас да за осъдили играта като поредната безсмислена апликация, превръщаща ни в зомбита, чуйте историята на Том Латанцио (Tom Lattanzio). Том е собственик на пицария в Ню Йорк и твърди, че печалбата му е скочила със 75 процента заради Pokemon GO. Оказва се, че мястото се е превърнало в свърталище на покемони, привличащо стотици покемон ловци, които, изморени след приключенията, остават да хапнат пица. Как? Гледайте, за да разберете!

Напоследък накъдето и да се обърнем, забелязваме хора, които обикалят, вторачени в телефоните си. Всеки кръстосва улиците пеша не за спорта, а в издирване на покемони за колекцията си. И преди част от вас да за осъдили играта като поредната безсмислена апликация, превръщаща ни в зомбита, чуйте историята на Том Латанцио (Tom Lattanzio).

Том е собственик на пицария в Ню Йорк и твърди, че печалбата му е скочила със 75 процента заради Pokemon GO. Оказва се, че мястото се е превърнало в свърталище на покемони, привличащо стотици покемон ловци, които, изморени след приключенията, остават да хапнат пица. Как? Гледайте, за да разберете!


Сподели.