Секссимволът на Lost Еванджелин Лили се присъедини към екипа на "Хобитът"

Pinterest LinkedIn +

Секссимволът от хитовия sci-fi сериал "Изгубени" (Lost) Еванджелин Лили (Evangeline Lilly) е най-новото попълнение в актьорския състав на предстоящия мегапроект на Питър Джаксън (Peter Jackson) - "Хобитът" (The Hobbit). Новината съобщи самият режисьор в профила си в социалната мрежа Facebook, като уточни, че тя ще се превъплъти в нов персонаж - The Woodland Elf Tauriel.

Към каста се присъединява и още едно ново име - Бари Хъмфрис (Barry Humphries) като Кралят на Гоблините. Иначе може би най-амбициозната продукция, с която някога човечеството се е захващало (по предварителна информация, бюджетът й доближава 500 млн. долара), стартира снимачен процес в края на март.

Проектът на New Line и MGM ще бъде реализиран в две части по подобие на финала на Хари Потър и "Здрач", като първата се чака на екран в края на 2012 г., а втората - в края на 2013 г.

Сред звездите във филма пък откриваме доста имена, познати ни от друго колосално заглавие на Джаксън - "Властелинът на пръстените" (Lord of the Rings).

Това са Орландо Блум (Orlando Bloom), Илайджа Ууд (Elijah Wood), Йън Маккелън (Ian Mckellen), Анди Съркис (Andy Serkis), нашумял като Ам-Гъл в поредицата, а сред новите попълнения безспорно най-интригуващ е британският актьор Мартин Фрийман (Martin Freeman), завладял Острова с изпълнението на д-р Уотсън от модерната английска ТВ версия на "Шерлок Холмс" (Sherlock).

Сподели.