Сексапил, блясък и радост от живота на Victoria's Secret Fashion Show 2014

Pinterest LinkedIn +


На 2 декември 2014 година в Лондон се състоя най-секси събитието на годината – шоуто на Victoria's Secret, което се явява ултимативен триумф на най-популярния бранд за луксозно дамско бельо в света.

Супермоделите на компанията, известни като Ангелите на Victoria's Secret, които и без друго са едни от най-желаните жени в света, изгряват на котешката пътека по-бляскави, по-лъчезарни и по-обаятелни от всякога в пищни тоалети, които разточително показват и подчертават божествената им плът с опияняващо въздействие над всеки, който дръзне да задържи погледа си върху тях.

Предлагаме ви да направите именно това – изпийте с очи фантастичните тела и се заразете от усмивките и щастието от живота на Адриана Лима, Алесандра Амбросио, Даутцен Крус, Кандис Суанепул, Лили Олдридж, Бехати Принслоу, Карли Клос, сред които достойно се нареждат и поп звездите Тейлър Суифт и Ариана Гранде.

Вероятно ще се съгласите, че последните във всеки един момент биха могли да сменят музикалната сцена с модния подиум, имайки в щедри количества необходимите качества за това. В тази галерия ще ги видите във възможно най-естествената им светлина и безгрижно настроение, тъй като тя включва фотографии, направени преди дефилето, или иначе казано - зад сцената.

Ед Шийрън и Hozier подкрепиха двете сладурани с изпълнения по време на събитието в Лондон, което ще стане достояние на аудиторията в повече от 200 държави на 10 декември – деня, в който ще бъде излъчено заснетото на 2 декември Victoria's Secret Fashion Show 2014.

#VSFashionShow

Сподели.