SDCC 2013: Марк Уеб с нови детайли около концепцията на The Amazing Spider-Man 2

Pinterest LinkedIn +

The Amazing Spider-Man (Невероятният Спайдър-мен) безспорно има своите минуси, но на всички е ясно, че той трябваше просто да положи основата на нова, грандиозна история за Питър Паркър.

В интервю със Screen Rant, режисьорът на новата трилогия - Марк Уеб (Marc Webb) - разкрива, че докато в първия филм идеята е да се разбере дали Паркър може да бъде Спайдър-мен, то във втората част въпросът е точно обратният - може ли Спайдър-мен да бъде Питър Паркър?

"В началото на втората част той е невероятно способен, наистина е много добър в това да бъде Спайдър-мен.Дори има една виртуозност, той е толкова самоуверен в центъра на един хаос, че другите елементи от живота му остават на заден план.", коментира развитието на героя Уеб.

В ролята на Питър Паркър отново ще се завърне Андрю Гарфийлд (Andrew Garfield), като този път супергероят трябва да се изправи срещу злодеи като Electro и Rhino.

Според режисьора обаче, последният има малка роля, тъй като историята му притежава потенциал да се развие повече в следващите филми.

Премиерата на The Amazing Spider-Man 2 e на 2 май 2014 г., като Sony вече определиха юнски дати и за следващите два филма, които се очакват през 2016 г. и 2018 г.

Сподели.