Създателите на Dead Nation и Super Stardust атакуват iOS с конкурент на Angry Birds (Тийзър трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Създателите на високо признатите конзолни заглавия Outland, Super Stardust HD и Dead Nation – Housemarque, са поредното финландско студио, което ще атакува iOS с развлекателно приложение, предназначено за потребителите на iPhone и iPad, след като сънародниците им от Rovio Mobile си осигуриха място в историята със своя блоксбъстър Angry Birds.

Озаглавена Furmins, играта представлява забавен пъзел, основаващ се на законите на физиката, и ще излезе още тази есен, изпреварвайки рилийза на другия нов проект, по който работят в Housemarque - PlayStation Vita ексклузивната Super Stardust Delta, обявена от Sony по време на тазгодишното експо E3.

По-долу може да бъде видян дебютния геймплей трейлър на Furmins, даващ представа за няколко от нивата, включени в играта, и основната цел, поставена пред играчите. Подреждайки наличните във всяко ниво различни обекти по специфичен начин, те ще трябва да осигурят безпрепятственото достигане на главните действащи лица в Furmins - малките топчести мъхнати създания, на които е наречена играта, до тяхната крайна цел – плетена кошница, върху която е кацнало също толкова благовидно пиле.


Сподели.