iOS хитът Dungeon Defenders излиза за PC, X360, PS3 на 19 октомври

Pinterest LinkedIn +

PC и конзолните версии на популярния hack 'n slash tower defense с елементи на RPG Dungeon Defenders: First Wave – една от първите Unreal Engine 3-захранвани iOS игри и първата такава, издадена за мобилните устройства с Android, ще се появят на бял свят на 19 октомври и ще могат да бъдат закупени срещу $14.99 (1200 Microsoft Points).

Разработена от американското студио Trendy Entertainment, което стои и зад First Wave, налична в App Store срещу $2.99, конзолната версия на Dungeon Defenders "ще съдържа повече съдържание, повече дълбочина и повече предизвикателства от много от игрите, които човек може да намери по рафтовете", твърди режисьорът на играта, Джеръми Щиглиц.

Сред най-значимите иновации, интегрирани в Dungeon Defenders, е програмата Open на GameSpy, позволяваща кросплатформен мулитплеър. Иначе казано, играта ще може да бъде играна в мрежа от потребителите на PC, Android, iOS и PS3. Чрез скорошен пач същата програма бе интегрирана и във First Wave, благодарение на което Android и iOS потребителите вече могат да играят мобилната версия на Dungeon Defenders в мултиплеър. За съжаление на Xbox Live потребителите, Open не предлага Xbox 360 поддръжка.

Сподели.