Създателят на "Семейство Симпсън" потвърди, че Майкъл Джексън участва в сериала

Pinterest LinkedIn +

Създателят на "Семейство Симпсън" Мат Грейнинг подтвърди, че Майкъл Джексън инкогнито е озвучил един от героите в анимационния сериал, съобщава "Indy100".

Гласът на певеца е запечатан в епизода "Абсолютно бленуващият татко" (Stark Raving Dad) от 1991 г. В него Кралят на поп музиката озвучава пациента в психиатрична болница Леон Комповски, който се смята за Майкъл Джексън. Името на певеца обаче не фигурира във финалните надписи, тъй като по това време той е обвързан с договор със "Sony Music". Според клаузите на договора той няма право да участва в странични проекти.

Лейбълът "Sony Music Entertainment" призна преди няколко дни в съда, че е издал няколко фалшифицирани песни на Майкъл Джексън, които обаче не са били изпълнени от него, а от Джейсън Малачи. Албумът с подправените песни "Michael" излезе през 2010 г., една година след смъртта на звездата.

Чуйте как герой от "Семейство Симпсън" говори с гласа на Майкъл Джексън!

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.