Със старта на сезона коронавирус влезе при Гала в „На кафе”

Pinterest LinkedIn +

Гала стартира новия телевизионен сезон с подновен екип. С него в студиото на „На кафе” влезе и коронавирусът.

Панелистите, както наричат появяващите се в различни рубрики лица, са доста по-различни от пролетта, когато зрителите бяха свикнали да виждат Ева Веселинова и Илиян Любомиров. Сега на тяхно място се появиха Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, още Дарин Ангелов и Георги Блажев.

Именно последният е този от екипа, който е пипнал коронавирус, призна самият той.

Заразил се още преди старта на сезона, затова успял да пребори инфекцията и да се появи на екран заедно с останалите нови лица.

Според разказа на Блажев, неприятната ситуация се разиграла по време на лятната почивка. Вместо да обикаля по приятни места с приятна компания, той стоял изолиран у дома.

Всичко започнало със загуба на вкус и обоняния. Положителният резултат от теста потвърдил съмненията на Блажев, който познаваме най-вече от участието му в „Пощенска станция за приказки”.

Той чинно спазил периода на изолация и преминал през заразата сравнително леко. Нямал нито един от описваните страшни симптоми.

След като неприятният период е вече зад гърба му, той намира и сили да се шегува.

Докато не можел да вкусва и помирисва храната, спестил доста, купувайки евтини блюда, с чувство за хумор разказва Блажев.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.