Ева Веселинова ПРОГОВОРИ: Приключих с „На кафе“, не съм лицемерна! (Вижте какво още каза)

Pinterest LinkedIn +

„Приключих с „На кафе“, категорична е Ева Веселинова. Бившата панелистка от екипа на сутрешното предаване досега се въздържаше от коментар относно слуховете за отпадането й.

След пилотното издание на новия сезон вчера социалният й профил бе засипан от тъжни емотикони и съжалителни коментари на нейни фенове.

Ева старателно отговори на всеки един от тях и благодари на зрителите за вниманието. Любопитен отговор остави Веселинова под мнението на свой фен. „Гала вече ми омръзна. Идва ми в повече самодоволството, което излъчва. Чакам те отново в „На кафе“, написа нейна почитателка. А Ева отговори: „Приключих с „На кафе“. И ако някой ден имам собствено предаване, то ще е друго“.

„Определено предаването загуби от това, че те махнаха. Няма как да има промяна със стари муцуни и разбирания“, пише й пък друг последовател. Ева веднага отговаря утвърдително: „Така си е“.

Очевидно на блондинката не й е приятно отпадането от екран, което потвърждава слуховете, че липсата й не е по нейно желание.

В кулоарите на Нова ТВ се говори, че Веселинова постоянно плетяла интриги и всявала напрежение в екипа. Затова Гала поставила въпроса пред продуцента Маги Халваджиян, с когото са приятели. За да има мир в „На кафе“, Ева трябвало да си отиде.

„Прямите и искрени хора винаги носят една специфична и напълно естествена лекота, с която се носят из живота. Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад маската на дипломатичността. Постигнала съм всичко със собствени усилия и не дължа нищо на никого, което ми дава огромно спокойствие и увереност“, заключи Ева.

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.