Съпругата на Will Smith стана метъл вокалистка

Pinterest LinkedIn +

Съпругата на Уил Смит (Will Smith), актрисата Джада Пинкет Смит (Jada Pinkett Smith) си взе почивка от филмите и стана вокалистка на метъл бандата Wicked Wisdom.

Напоследък групата, в която освен Пинкет Смит участват китаристите Pocket Honore и Cameron Graves, басистът Rio Lawrence и барабанистът Phillip Fisher, е на турне в Щатите, за да представи едноименния си албум "Wicked Wisdom", съобщи MTV. Дискът ще бъде издаден още през февруари.

“Като малка много си падах по метъл, казва Пинкет Смит цитирана от ТВ канала. Гледах Аксел Роуз (Axl Rose) и си мечтаех да има и момичета, които правят като него. Винаги съм искала да се позанимавам с такава музика.”

Групата, която съществува от 2002 година, е сменила доста стилове и дори е подгрявала за Бритни Спиърс (Britney Spears) през 2004 г., докато в крайна сметка решава да мине към метъла.

“Беше на онова турне (със Спиърс) когато осъзнахме, че искаме да правим нещо по-тежко”, казва Пинкет Смит.

Малко след това, съставът претърпява промени и към него се присъединяват Graves и бившият барабанист на Fishbone, Fisher и започват да записват албум. Паралелно с това, миналата година  Wicked Wisdom са участвали в Ozzfest-а и са подгрявали за Sevendust.

Сподели.