Vivatel застана зад дует КариZma, издава дебютния им албум

Pinterest LinkedIn +

Дует КариZma подписа едногодишен ексклузивен договор за партньорство с мобилния оператор - Vivatel, в резултат на който съвсем скоро ще бъде издаден неговият първи албум. Подписването се състоя в БНР и бе съпътствано с пресконференция.

"За нас е удоволствие да бъдем първият ексклузивен партньор на най-успешния дует в съвременната българска музика”, каза в хода на събитието директора "Продукти и услуги” на Vivatel Гари Радклиф. Той обаче не отговори еднозначно на въпроса дали КариZma ще останат единственият артист, с който компанията ще работи. "В този момент е така", каза Радклиф.

"Сега ще се разбере доколко можем да управляваме собствения си криейтив", каза след подписването Миро (КариZma), докато Галя (КариZma) обеща: "Оттук нататък, през 2006-та, очаквайте най-хубавата музика, на която сме способни."


Галя, Гари Радклиф и Миро след подписването на договора с Vivatel Снимка: Avtora.com

Албумът, озаглавен "Еклесиаст", ще се състои от 3 части: CD с 13 оригинални звукозаписа и 5 ремикса, DVD с 5 видеоклипа и 3 филмчета. Изданието ще съдържа и книжно тяло с текстовете и снимков материал на дуета.

Четири от вече издадените като сингли песни на дуета ще бъдат включени в диска, каза за Avtora.com Галя. Сред тях ще бъде и записаната около нова година версия със симфоничен оркестър на "Колко ми липсваш". Останалите ще бъдат съвсем нови, а самото издание се очаква по-късно през 2006.

В хода на пресконференцията музикантите разкриха, че са стартирали собствен лейбъл, чрез който ще продуцират нови артисти.

Сподели.