Само за момичета: Justin Timberlake ще ви каже дали сте достатъчно секси

Pinterest LinkedIn +

Има ли по-миродавно мнение за това дали сте достатъчно секси от това на един секссимвол? Е, за всички затормозени от този въпрос девойки, моментът на истината настъпи, тъй като самият Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) е на линия със своя горещ тест.

В навечерието на появата на чисто новия му албум с концептуалното заглавие "FutureSex / LoveSoune" (11 септември в САЩ) и предшестващия го, вече оборотен сингъл "SexyBack", Джъстин е отделил от безценното си време, за да подбере като истински Фройд точните въпроси, чрез отговорите на които да може да каже дали и колко сте секси.

Въпросите, на които можете да отговорите Тук, включват подробности за начина на обличане (връхно и интимно), темите на разговор с набелязания обект и кулинарната ви фантазия и др.

Докато отговаряте, можете да слушате аудиото на "SexyBack", а ако резултат от теста не ви изгони незабавно от сайта, можете да видите и видеото към парчето. Внимание - в клипа не липсват жени, които с или без теста на Джъстин Тимбърлейк, безспорно са секси.

Сподели.