Justin Timberlake и Duran Duran работят по съвместен проект

Pinterest LinkedIn +

Броени дни след появата на новия му албум "FutureSex/ LoveSounds", изстрелял го директно на върха на Billboard, Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) отново влезе в студиото с топ продуцента Timbaland.

Новият проект, който е в съвсем начален стадий, е съвместен с британските поп легенди Duran Duran, които в средата на другия месец имат четири концерта на Балканите, в това число и у нас (20 октомври).

В официалния си сайт и чрез своя говорител, музикантите споделят намерението си да използват оставащото до началото на турнето им време, за да завършат проекта с Тимбърлейк, с перспективата той да бъде включен в предстоящия албум на групата.

Американската звезда и Duran Duran се срещат за първи път преди 3 години зад кулисите на годишните музикалните награди на MTV, когато британците получават наградата за цялостен принос. Година по-късно, през 2004, Тимбърлейк е избран да връчи на групата и награда за изключителен принос на церемонията на Британските музикални награди (Brit Awards). Именно тогава за първи път се появиха слуховете за евентуална колаборация помежду им.

Сподели.