Gravity Co. и магазин Plesio представиха съвместен проект

Pinterest LinkedIn +

Два дни преди концерта си в столичната зала Христо Ботев на 6 октомври, Gravity Co. представиха съвместен проект с магазин Plesio в София.

Новият MP3 плейър на Plesio, носещ собствената марка на магазина, Turbo-X, ще се продава с новия албум с ремикси на групата, "Mixed-up", качен в MP3 формат. Джаджата е два модела – с 1 и 2 GB памет, литиево-йонна батерия, радио и възможност за запис и се продава на цени между 108 и 158 лв.

Музикантите и техният мениджър заявиха, че не са особено притеснени от факта, че MP3 файловете ще се появят в Интернет в момента, в който някой си купи новия плейър. "Нека този от вас, който не е рипвал диск и не го е качвал в интернет, да си вдигне ръката", призова Петър Съмналиев от Gravity Co.

От своя страна Радослав Колев от Plesio изказа задоволство от работата с групата и изрази надежда, че подобни проекти ще има и за в бъдеще. “Ние сме първите, които стартират подобен тип промоция и очакваме с нетърпение да видим какви ще бъдат резултатите”, каза Колев.


Gravity Co., техния мениджър Георги Станев и представител на Plesio. Сн. Avtora.com

Билети за концерта на Gravity Co. все още могат да се закупят в мрежата на Ticketstream Bulgaria.

На предварителна продажба билетите за събитието струват 8 лв. и се продават ексклузивно чрез Ticketstream Bulgaria – първата професионална тикетинг система у нас. В деня на концерта билети ще се продават и на касата на зала Христо Ботев срещу 10 лв.

Ценните пропуски могат да бъдат закупени чрез разплащане с кредитна или дебитна карта чрез сайта на Ticketstream, като закупените по този начин билети могат да се разпечатат директно на обикновен домашен или офисен принтер.

Билети могат да се закупуват и чрез мрежата от места за продажба на универсални билети Ticketstream – виж списък и адреси на места за продажба тук!

Сподели.